Dags att välja

Jag är ny i partipolitiken men årsrik och lärt mig mycket i livet utanför politiken. Det innebär att mångåriga erfarenheter från företag och myndigheter i olika roller. Säljare, utbildningsledare, byrådirektör, mättekniker, marknadschef, VD och konsult.

Jag är 74 år, bondson från södra Norrlands kustland, civilingenjör vid KTH och har bott i Huddinge sedan 1969. Många gånger har jag röstat på Centerpartiet -medlem blev jag 2016.

Om du delar mina åsikter och vill att fler kompetenser ska finnas i riksdag och kommunfullmäktige får du gärna rösta på mig. Jag finns nedtill på valsedlarna för Stockholms län och Huddinge kommun – men utanför s.k. ”valbar plats”. Så jag behöver många personröster för att bli invald.

Centerpartiets valplattform i sin helhet hittar du på https://www.centerpartiet.se/val-2018/valplattform-2018. Den omfattar 16 sidor med problembeskrivningar, åtgärder och målsättningar. En förkortad version av denna hittar du under menyvalet Ideologi. Den ger två och en halv sidas läsning om målen för C-politik.